Vodafone Campus Lab

Després de l’èxit de la II Edició, on hi van participar més de 400 estudiants de les diferents universitats espanyoles, arrenca la III Edició del Vodafone Campus Lab.

Busquem equips d’entre 5 i 7 persones, integrats per estudiants de 3r i 4t curs de grau i/o 1r i 2n curs de màster i per un tutor universitari que, acompanyats dels professionals de Vodafone experts en ecosistemes de treball, competiran amb una vintena d’universitats espanyoles per resoldre un dels següents reptes a través de la realitat estesa a través de 5G:

1.- Gestió de pandèmies: ¿com podríem millorar el treball amb el personal sanitari en temps de pandèmia Covid-19?

2.- Turisme / Retail: ¿com podríem ajudar a el sector hoteler o de restauració a recuperar-se de la crisi econòmica?

3.- 5G Business Models: ¿com podríem treure més profit a l’teletreball a Espanya per facilitar el moviment de treballadors cap a nuclis de menor població?

4.- Educació: ¿com podríem millorar la formació de professorat d’ensenyament obligatori a Espanya?

5.- Entreteniment: Com podríem transformar les activitats d’entreteniment presencials (concerts, cinema, esport, museus, etc …) en experiències digitals?

Als finalistes se’ls premiarà amb una Dotació econòmica per al desenvolupament del seu projecte empresarial de 10K per al primer premi, 6K per al segon premi i 4k per al tercer premi, tots amb una mentoria per part de Vodafone durant el primer any.

Si hi esteu interessats, podeu enviar-nos les vostres dades (Nom, cognoms, adreça de correu electrònic i CV o perfil de LinkedIn) a catedrajovesemprenedors@udg.edu abans del dia 10 de desembre de 2020.

Podeu trobar informació addicional del programa aquí

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.