Cicle de xerrades: Noves tendències i empresa!!!

El servei Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona organitza un cicle de xerrades sobre noves tendències i el seu impacte en la competitivitat de l’empresa i la generació de nous models de negoci.

Les xerrades giren al voltant de revolucions a l’entorn de la recollida i gestió de grans volums de dades, com és la irrupció del Big Data; la connectivitat d’objectes, amb la Internet de les coses; l’obertura de la innovació en entorns col·laboratius, com la Open Innovation, o altres tecnologies disruptives com la robòtica, la intel·ligència artificial, la impressió 3D, entre moltes altres.

Diferents experts tractaran les diferents tendències en unes sessions que es realitzaran els dijous, a partir del 24 de novembre i fins el 12 de gener, de 6 a 8 del vespre al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Si voleu més informació o us voleu inscriure visiteu: http://www2.girona.cat/ca/noticies?p_p_auth=ux8EczDl&p_p_id=56_INSTANCE_9oNf&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-3&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&_56_INSTANCE_9oNf_articleId=5757844&_56_INSTANCE_9oNf_groupId=11622&_56_INSTANCE_9

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.