VII Congreso Internacional de Emprendimiento

Els passats dies 25 i 26 de setembre la Càtedra de Joves Emprenedors va assistir al VII Congreso Internacional de Emprendimiento (AFIDE 2019) amb el lema “Emprendimiento e innovación, oportunidades para todos” a Còrdova.

Amb l’objectiu d’establir sinergies entre els diferents participants a través de la presentació de treballs, experiències i tallers en relació a potenciar l’esperit emprenedor des de qualsevol perspectiva, la Càtedra va presentar el seu estudi empíric titulat “Emprendimiento en la Universitat de Girona”. Aquest treball analitza la intenció emprenedora dels estudiants de les diferents titulacions de grau i màster impartides a la UdG i determina que existeixen factors diferencials en aquesta voluntat d’emprendre en funció de l’àrea d’estudis, les capacitats emprenedores, i la valoració del suport de l’entorn personal.

L’estudi conclou que l’atmosfera universitària, per se, no és suficient per decidir empredre, sinó que és tot l’ecosistema emprenedor la palanca essencial a l’hora de prendre aquesta decisió.

 

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.