Tens esperit emprenedor? iDay Barcelona!

El proper 26 d’octubre tindrà lloc, a la Univeristat de Barcelona, la celebració de l’EIT Health Innovation Day (i-Day).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la Innovació i Emprenedoria en el sector de la salut entre els estudiants. Durant aquest dia, els participants podran fer front a reptes de la vida real en relació a la vida saludable i un envelliment actiu. Aquesta experiència, a més, es compartirà amb experts de diferents disciplines i es proporcionaran eines i assesorament necessari per desenvolupar les solucions presentades.

En finalitzar la jornada s’atorgaran 3 premis entre els equips participants. Un primer premi de 400€ i un segon i tercer premi de 200€. Addicionalment, l’equip amb la solució més brillant guanyarà un viatge a l’esdeveniment Winners a París el dia 1 de desembre de 2019 on coneixerà altres guanyadors de l’iDay d’altres universitats europees.

Si ets estudiant de grau o màster, tens esperit emprenedor (amb coneixements o no en el camp de la Salut) i formes un equip multidisciplinar, no ho dubtis i inscriu-te aquí. Tens temps fins el 18 d’octubre.

Per a més informació: iDay

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.