Georgina Regàs va néixer a Barcelona al 1932.
Al finalitzar el batxillerat, va començar a treballar a l’Institut Amatller d’Art Hispànic, Barcelona.
Després va marxar a Anglaterra, i un cop va saber prou anglès va entrar a treballar amb el Dr. Josep Trueta al Nuffield Orthopedic Centre a Oxford.
Visqué un any a Viena i de retorn a Barcelona va treballar en l’àmbit de la gastronomia i la hostaleria amb el seu germà Oriol Regàs en la direcció i promoció dels locals Bocaccio, Up & Down, Tropical i Garden del Hotel Juan Carlos, i a l’Hotel Barceló-Sants com a cap de congressos i banquets.
Al 1979 va crear una empresa artesanal de confitures “Confitures Barris” i va obrir un establiment de menjars preparats i càtering a Palafrugell “Xarcuteria Barris” .
Ha impartit cursos, tallers, conferencies i demostracions sobre temes relacionats amb la cuina i les confitures
en les Aules Gastronòmiques i Escoles d’Hostaleria.
Ha publicat llibres sobre cuina en general i sobre confitures, melmelades i gelees.
Al jubilar-se va crear i inaugurar a l’any 2004 el Museu de la Confitura a Torrent, al Baix Empordà.