Presentació dels premis GUESSS 2021

En aquesta edició internacional del GUESSS (Global Entrepreneurial Spirit Student Survey) 2021 hi han participat 3000 universitats d’arreu del món, 72 de les quals són de l’estat espanyol i 11 Catalanes, que han mobilitzat 25.503 estudiants universitaris. Pel que fa a la UdG, la participació ha estat de 1.421 estudiants (un 9,37% del total de matriculats), situant-nos en el 36è lloc en nombre d’enquestes de tot l’estat i en el 8è a Catalunya.

La presentació i explotació dels resultats a nivell estatal, que estan relacionat amb l’esperit emprenedor i les iniciatives emprenedores dels estudiants universitaris, està prevista per l’inici del curs 21-22. Posteriorment, cada universitat participant rebrà les seves dades de la consulta per analitzar, comparar i millorar les seves estratègies emprenedores.

En un acte presidit per la president de l’Observatori de l’Emprenedoria GEM España i per la Subdirectora del Santander Financial Institute (SANFI), s’han donat a conèixer els estudiants premiats per la seva participacio en aquesta edició GUESSS 2021.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.