Premis al Millor Treball Final de Màster

IMG-20160708-WA0011
El passat divendres 8 de juliol, en el marc de l’acte de graduació de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, la Càtedra FPdGi va fer entrega del premi al Millor Treball de Final de Màster del Màster en Emprenedoria i Desenvolupament Empresarial de la Universitat de Girona pel curs 2014-2015, dotat amb 1.500€.
Dels 9 finalistes d’aquesta primera convocatòria en va resultar guanyador el treball Bolus Shaping, de Najima El Morabit, un projecte de valorització d’un algoritme per a la determinació i distribució temporal d’una dosi recomanada d’insulina que substituiria l’actual mètode d’injeccions diàries a les que s’han de sotmetre els més de 386 milions de pacients amb diabetis a nivell mundial. Aquesta tecnologia, protegida amb la patent Argentina i de resultats prometedors, ha estat desenvolupada pel grup d’investigació MICELab de la UdG, pel Dr. Fabricio Garelli de la Universitat de la Plata (Argentina) i el CONICET3, organisme dedicat a la promoció de la ciència i la tecnologia a Argentina.
Per altra banda, el Jurat d’aquesta primera convocatòria va decidir atorgar una menció especial al projecte Pla de Màrqueting d’un detector de fugues d’aigua de Lluís Guixeras Nogué. En aquest treball s’estudia i desenvolupen les possibles propostes de comercialització del LAKVO, un producte innovador capaç de detectar qualsevol tipus de fuga d’aigua a qualsevol instal·lació pressuritzada d’un habitatge o indústria. La principal avantatge d’aquest producte és que, a banda de detectar la fuga d’aigua, reacciona conseqüentment tancant el subministrament, minimitzant els danys causats per una possible inundació.
Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.