Obertes les inscripcions al programa AS Crea Tech

Ja estan obertes les inscripcions al projecte AS Crea Tech, subvencionat pel Programa Singulars 2017 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) del qual la Càtedra FPdGi de Joves Emprenedors n’és coorganitzador juntament amb AENTEG i la consultoria de recursos humans AimSolo.

El programa AS Crea Tech està dirigit a 13 joves de qualsevol part del territori català que garanteixin amb els requisits de la Garantia Juvenil i vulguin crear el seu pla d’empresa per establir les bases que permetin el desenvolupament del negoci amb èxit a partir del model CANVAS.

Aquest programa inclou una primera part formativa (de gener a abril de 2017) que abraçarà aspectes com el pla de màrqueting, el pla d’operacions, l’estructura legal o el pla financer. La segona part del programa, el pla de millora (de maig a desembre de 2017) treballarà els projectes de manera individual i específica amb mentors especialitzats que han de permetre detectar els punts crítics de cada projecte i millorar-lo per assegurar els primers mesos de vida de l’empresa.

Podeu trobar més informació i inscripcions a https://intra.aim-solo.com/gj/?content=garjuv_home

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.