LLIURAMENT DELS PREMIS YUZZ GIRONA 2016


El passat dijous 24 de gener va tenir lloc l’acte d’entrega dels Premis Yuzz 2016 a quatre projectes innovadors de base tecnològica desenvolupats per joves emprenedors de les comarques de Girona. El mateix acte va servir per donar el relleu als 18 nous projectes seleccionats per l’edició del Yuzz 2017, que es desenvoluparan al llarg dels propers cinc mesos tot participant en aquest programa formatiu i de desenvolupament d’idees de negoci.
La Càtedra de Joves Emprenedors de la UdG és partner local del Santander Yuzz a Girona, juntament amb l’Ajuntament de Girona, l’AENTEG, la fundació Secot, el Parc Científic i Tecnològic, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya i la Fundació Princesa de Girona, com a partner global.
El segon classificat de l’edició 2016 va recaure sobre el projecte Catapulteam, de Joel Joana i Raül Cabutí, formats a l’Escola Politècnica de la UdG i a la UPC, respectivament. Aquesta plataforma digital vol situar-se entre la universitat i l’empresa oferint als estudiants l’oportunitat d’emprendre, posant en contacte perfils multidisciplinaris. Aquest reconeixement suposa per a Catapulteam la oportunitat d’utilitzar, per cortesia de CINC, els espais compartits durant 6 mesos, completament equipats i moblats, a les seves instal·lacions de Girona o Figueres i un assessorament empresarial en les àrees comptables, fiscals, laborals, mercantils i jurídiques, tant en la constitució de l’empresa com en la seva posada en marxa.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.