Jo vaig estudiar a la UdG i ara…

La Càtedra de Joves Emprenedors de la UdG organitza, el proper dimecres 5 d’abril, a les 18h, en el marc de l’ExpoJove de Fira de Girona, la taula rodona “Jo vaig estudiar a la UdG i ara…” , un debat que vol posar en valor els estudis de grau, màsters i doctorats que ofereix la UdG.
Presentat i moderat per en Peyu, llicenciat en Comunicació Audiovisual i humorista conegut per les seves aparicions a radio, televisió i teatre (http://www.peyu.cat/), podrem conèixer de primera mà experiències professionals realment destacables de 4 persones que van fer els seus estudis en diferents àmbits universitaris de la UdG.
En Francesc Grau, llicenciat en publicitat i relacions públiques per la UdG. Actual CEO de Zonetacts (http://zonetacts.com/?lang=ca), consultor de comunicació estratègica digital (per empreses com la Generalitat de Catalunya, e-LaCaixa, Betfair, Nestlé, Dentaid, Base, Rosa Clarà, Puig, Mediamarkt, Desigual i altres subjectes a contractes de confidencialitat) i professor del mòdul Social Networks del programa Executive MBA de la UOC Business School.
La Sílvia Osuna, llicenciada en química i doctora per la UdG, premi Fundació Princesa de Girona 2016 i la investigadora més jove de la UdG que ha rebut un ajut de l’Europeu Starting Grant (1,4 milions) que s’invertiran en una recerca que té per objectiu abaratir el procés de fabricació de fàrmacs a partir d’un protocol computacional que dissenya enzims anomenat “MetMeDEzyme”.
En Marc Prat, graduat en comunicació cultural per la UdG i campió del món l’any 2008 de biketrial en la seva categoria. Autor i productor del curtmetratge “Història d’un repte” on explica qui és i per què es proposa crear el pont de Besalú, pel marge, amb bicicleta.
I l’Arnau Vilardell, llicenciat en Geografia per la UdG i fundador i coordinador de Som Mobilitat, la cooperativa de consum sense ànim de lucre que treballa per a una mobilitat més sostenible a partir de la creació d’eines tecnològiques en base a l’economia col·laborativa perquè els seus socis/es puguin compartir vehicles elèctrics (www.sommobilitat.coop).
Tots ells ens parlaran de la seva trajectòria professional des que varen acabar els seus estudis a la UdG, dels seus plans de futur i de quins avantatges i inconvenients suposa ser UdG.
Els voleu conèixer?

Podeu consultar el programa de l’ExpoJove 2017 a:
http://www.firagirona.com/wp-content/uploads/2017/04/EXPO_JOVE_xerrades_3-dies.pdf

Per a més informació i inscripcions de “Jo vaig estudiar a la UdG i ara…”:
https://docs.google.com/forms/d/1POkUnxwfrZ14IEVrWB75Qlwh0D5Db6L2csmnjWvqXk0/viewform?edit_requested=true

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.