Jo vaig estudiar a la UdG i ara…

La Càtedra de Joves Emprenedors de la UdG organitza, el proper dimecres 5 d’abril, a les 18h, en el marc de l’ExpoJove de Fira de Girona, la taula rodona “Jo vaig estudiar a la UdG i ara…” , un debat que vol posar en valor els estudis de grau, màsters i doctorats que ofereix la UdG.
Presentat i moderat per en Peyu, llicenciat en Comunicació Audiovisual i humorista conegut per les seves aparicions a radio, televisió i teatre (http://www.peyu.cat/), podrem conèixer de primera mà experiències professionals realment destacables de 4 persones que van fer els seus estudis en diferents àmbits universitaris de la UdG.
En Francesc Grau, llicenciat en publicitat i relacions públiques per la UdG. Actual CEO de Zonetacts (http://zonetacts.com/?lang=ca), consultor de comunicació estratègica digital (per empreses com la Generalitat de Catalunya, e-LaCaixa, Betfair, Nestlé, Dentaid, Base, Rosa Clarà, Puig, Mediamarkt, Desigual i altres subjectes a contractes de confidencialitat) i professor del mòdul Social Networks del programa Executive MBA de la UOC Business School.
La Sílvia Osuna, llicenciada en química i doctora per la UdG, premi Fundació Princesa de Girona 2016 i la investigadora més jove de la UdG que ha rebut un ajut de l’Europeu Starting Grant (1,4 milions) que s’invertiran en una recerca que té per objectiu abaratir el procés de fabricació de fàrmacs a partir d’un protocol computacional que dissenya enzims anomenat “MetMeDEzyme”.
En Marc Prat, graduat en comunicació cultural per la UdG i campió del món l’any 2008 de biketrial en la seva categoria. Autor i productor del curtmetratge “Història d’un repte” on explica qui és i per què es proposa crear el pont de Besalú, pel marge, amb bicicleta.
I l’Arnau Vilardell, llicenciat en Geografia per la UdG i fundador i coordinador de Som Mobilitat, la cooperativa de consum sense ànim de lucre que treballa per a una mobilitat més sostenible a partir de la creació d’eines tecnològiques en base a l’economia col·laborativa perquè els seus socis/es puguin compartir vehicles elèctrics (www.sommobilitat.coop).
Tots ells ens parlaran de la seva trajectòria professional des que varen acabar els seus estudis a la UdG, dels seus plans de futur i de quins avantatges i inconvenients suposa ser UdG.
Els voleu conèixer?

Podeu consultar el programa de l’ExpoJove 2017 a:
http://www.firagirona.com/wp-content/uploads/2017/04/EXPO_JOVE_xerrades_3-dies.pdf

Per a més informació i inscripcions de “Jo vaig estudiar a la UdG i ara…”:
https://docs.google.com/forms/d/1POkUnxwfrZ14IEVrWB75Qlwh0D5Db6L2csmnjWvqXk0/viewform?edit_requested=true

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


0 Comment
 1. CharlesHutle 12 d'Abril de 2019 at 08:35 - Reply
  Your comment is awaiting moderation.

  but it is hugely inconvenient and this situation underlines the importance of local post offices as a hub on the high street.”I have pressed home the need to have this measure in place as soon as possible.”It’s disappointing it will not be open before the new year [url=http://www.comptacloud.fr/][b]charmes pandora pas cher[/b][/url], the manual equipped GTI was the slower of our two testersMikhail and Patroka were drivers rather than blades. Having them as blades is still pretty cool since the developers can add interesting side quests for more back story on them. They very likely lose their memories as a byproduct of being a blade and being reawakened which means they probably won be as dickish as they were in the main story. [url=http://www.tiptopprice.fr/][b]outlet pandora[/b][/url] 000 miles) from Pandora and 483you still have a chance to recover but it takes a lot of patience.

  the last remaining rebel group in Douma [url=http://www.produitsdusud.fr/][b]bracelet argent pandora pas cher[/b][/url], do the things that’s enjoyable for you. This is your time to enjoy and live life to the fullest; the time to do things you love and give you happiness. Stick both pieces into the top of the apple. Allow them both to dry on a wire baking rack. When the apple surfaces are dry600 area would be a much better buying opportunity for a run and a retest of $1 [url=http://www.atelor.fr/][b]pandora black friday[/b][/url] and I think there is nobody on the leadership team that has forgotten what it felt like at the time.” Marchionne on a quarterly conference call with analyststhough of course there are differences in approach. For example.

  [url=http://atm.17tgg.com/home.php?mod=space&uid=26619]syndfb A Short Biography of Pandora[/url]
  [url=http://argon22.ru/2016/04/02/svarka-argonnom/#comment-489651]eagdac Murder and Vodka In Sippy Cups At Chicago The Musical Houston[/url]
  [url=http://robishop.hu/mezzel-edesitett-suti/#comment-27730]mjnszp OLD SEEKS BIG SPLASH WITH COLOGNE[/url]
  [url=http://slanka-laihdutus.fi/laihdutus-pirtelot/minttusuklaa-pirtelo/#comment-34568]srracd Hip Hops Into A New Gear Trash The Baggy Look[/url]
  [url=http://websitetraffic.social-website-traffic.com/blogs/viewstory/3221]xdrpqx Slow and full of flavour[/url]

Send a Comment

Your email address will not be published.