Ja tenim els guanyadors del Yuzz Girona 2017

El tribunal d’aquest VIII edició, promoguda pel Banc Santander, coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento i amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), l’Ajuntament de Girona, la Fundació Princesa de Girona i la Universitat de Girona, representada per la Càtedra de Joves Emprenedors, va tenir lloc el passat 21 de juny de 2017 al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, on va escoltar les 18 propostes seleccionades el passat mes de gener per emetre el seu veredicte final.

Animal Hero Universe (www.animalherouniverse.com), un videojoc amb l’objectiu de millorar les capacitat cognitives de nens i nenes amb Síndrome de Down, impulsat per Yolanda Peregrín i Sílvia Quera, va ser escollit com la millor idea del centre Yuzz Girona i ha obtingut una plaça per tal que les dues integrants viatgin a Silicon Valley, al costat dels altres 51 joves d’arreu d’espanya que han estat premiats. Amb aquest viatge, tindran la oportunitat d’accelerar el desenvolupament de la seva startups, gràcies a connexions per a la internacionalització dels seu projecte i la recerca de finançament.

Adrià Bosch i Xavier Garriga, amb el projecte Mycheftool (www.mycheftool.com), han quedat els segons classificats. Mycheftook és una aplicació web que permet a propietaris, gerents o encarregats d’establiments de restauració, controlar tot el negoci amb una sola aplicació que es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu digital.
 
Kit Hidrógeno, d’Adrià Sánchez, ha estat el tercer projecte classificat. En aquest cas, es tracta d’un kit que permet convertir els motors diéssel dels grups electrògens a una mescla mixta de diéssel i hidrógen, cosa que redueix els nivells de diòxid de carboni emesos pel motor.

En les set edicions anteriors, Yuzz ha creat més de 500 empreses i ha potenciat els projectes de més de 3.500 emprenedors. I així continuarà essent en la propera edició 2018: amb l’objectiu de promoure el talent jove i les ideees innovadores, continuarà cercant joves d’entre 18 i 31 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, per oferir-los cinc mesos de formació i assessorament a càrrec d’experts locals i estatals amb projecció internacional, incloent la tutoria personalitzada en l’elaboració del pla d’empresa del projecte que participa del programa. 
Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.