Èxit d’assistència a la I Mostra d’Emprenedoria Universitària

La Universitat de Girona ha acollit avui la I Mostra d’Emprenedoria Universitària en el marc de les activitats de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària (XEU) que engloba les 12 universitats Catalanes. Aquesta I Mostra ha estat organitzada conjuntament per la Càtedra de Joves Emprenedors de la UdG i la Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

El Director General d’Emprenedoria i Innovació, el Sr. Lluís Juncà, juntament amb la vicerectora d’Ordenació Acadèmica de la UVic-UCC i la vicerectora d’Estudiants, Mobilitat i Ocupació de la UdG, han donat el tret de sortida d’aquest acte que ha comptat amb diverses activitats formatives i expositives al llarg de tot el matí. En primer lloc, la ponència inaugural, a càrrec d’Itziar Blasco, responsable de la iniciativa Barcelona Deep Tech Node, que ens ha explicat com el Deep Tech ha de ser el motor de creixement del progrés. Seguidament, hem pogut gaudir d’una taula d’experiències emprenedores que ha estat moderada per la Sra. Teresa Baró, responsable d’emprenedoria de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) i ha comptat amb la presència de Diana Ballart, CEO de The Smart Lollipop, Mariona Serra, Directora de GoodGut, Anna Comas, CEO de MinOrganics i Sergi Grau, CEO de Neurekalab. Finalment, s’han realitzat tres tallers paral·lels de prototipatge amb lego, landing page i creative problema-solving, on s’han pogut portar a la pràctica diferents tècniques relacionades amb la creativitat i l’emprenedoria. La jornada s’ha tancat amb un dinar a peu dret amenitzat pel grup musical Movin’Wes.

Al llarg de tota la jornada s’han exposat 24 projectes emprenedors d’estudiants de grau, màster i doctorat de les universitats catalanes en una mostra de pòsters que farà itinerància a les 12 universitats catalanes.

L’acte ha comptat amb l’assistència de 96 persones procedents de les  universitats catalanes i de diferents institucions i organismes del territori català i pretén ser el primer d’una activitat anual que es desenvoluparà, de forma rotativa, a cadascuna de les 12 universitats de la XEU.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.