Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

L’organització  i estratègia empresarial són factors claus i què hem de conèixer i descriure molt bé per al bon funcionament  d’una empresa. Explicarem eines  per treballar l’organització i estratègia empresarial: l’organigrama; el diagrama de fluxe; la previsió econòmico-financera; i el quadre de comandament.

Continguts:

  • Donar a conèixer de manera pràctica  els  principals instruments d’organització,  planificació,  control i estratègia  per al creixement i   consolidació de les activitats empresarials.
  • Dotar  als emprenedors  i empresaris de les competències que  els permetin establir eficientment  el fil conductor  que ha de guiar el comportament d’una empresa i el seu creixement.

Ponent:
Sandra Teixidor, llicenciada en Dret. Consultora d’emprenedoria i empresa amb 20 anys d’experiència en assessorament i formació per a la constitució i  gestió  empresarial. 

Perfil dels assistents:
Estudiants i/o titulats universitaris amb esperit emprenedor.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí

Details

Date:
9 09+01:00 maig 09+01:00 2019
Time:
15:00 - 18:00
Website:
<a href="https://www.udg.edu/ca/udgocupacio/Escola-de-Competencies/Detall-activitats/eventid/2866" target="_self" rel="external">https://www.udg.edu/ca/udgocupacio/Escola-de-Competencies/Detall-activitats/eventid/2866</a>

Recinte

Campus Montilivi Aula M-22-001

Organitzador

Oficina Universitat Empresa de la UdG
Website:
https://www.udg.edu/ca/udgocupacio