Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El iDay (Innovation Day) és una iniciativa dirigida per la Universitat de Barcelona dins del marc del projecte ReInnova FBG-UB dirigita a estudiants de grau, màster o doctorat de qualsevol Universitat Catalana.

En el programa, que tindrà lloc entre el 10 i el 17 d’abril, els participants proposaran solucions als desafiaments de sostenibilidad plantejats per empreses i institucions vinculades a la universitat. En aquest procés aniran acompanyats d’alumnes de diferents disciplines, orígens i antecedents, i disposaran de les eines i l’assessorament necessaris per a desenvolupar les solucions. A més, treballaran dins d’una plataforma ludificada virtual (tipus escape room virtual) en el qual hauran de completar missions per a desactivar la informació relacionada amb la metodologia de treball (sempre acompanyats dels facilitadors).

Els millors projectes presentats seran premiats amb 800€, 400€ i 200€, respectivament, pel primer, segon i tercer premi.

Inscripcions obertes fins al 07 d’abril.

Per a més informació, podeu consultar aquí

 

Details

Date:
10 10+01:00 abril 10+01:00 2021
Website:
<a href="http://www.ub.edu/startub/innovation-days/" target="_self" rel="external">http://www.ub.edu/startub/innovation-days/</a>

Organitzador

Universitat Autònoma de Barcelona