Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aquest taller introductori de PNL posa a la teva disposició algunes tècniques més actuals i efectives per orientar-te cap a l’èxit en l’entorn laboral. La Programació Neurolingüística és una metodologia de transformació personal que ens fa comprendre com ens comuniquem i ens ajuda a entendre com és el nostre funcionament intern per poder canviar els comportaments que no ens agraden i enfocar-nos cap a nous objectius.

Objectius:

  • Adquirir coneixements i tècniques de PNL.
  • Descobrir com funcionem les persones internament.
  • Millorar la comunicació i tenir més eines per realitzar canvis laborals.

Ponents:
Núria Orriols, terapeuta i formadora de PNL a l’Institut Gestalt de Barcelona i membre de l’Associació Espanyola de PNL. Màster i trainer en PNL. Coach Wingwave certificada i formadora de Coaching Wingwave. Formació en hipnosi clínica.
Judit Padrès, coach personal i docent, educadora social, Màster en PNL, Màster en PNL i Coaching, certificada en Coaching Wingwave, formada en coaching corporal, formada en hipnosi clínica, finalitzant la formació en constel·lacions familiars.

Perfil dels assistents:
Estudiants en cerca de pràctiques en empresa i/o feina, i titulats universitaris que vulguin millorar aquesta competència.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Inscripcions aquí

Details

Date:
11 11+01:00 abril 11+01:00 2019
Time:
10:00 - 14:00
Website:
<a href="https://www.udg.edu/ca/udgocupacio/Escola-de-Competencies/Detall-activitats/eventid/2615" target="_self" rel="external">https://www.udg.edu/ca/udgocupacio/Escola-de-Competencies/Detall-activitats/eventid/2615</a>

Recinte

Campus Montilivi Aula M-22-001

Organitzador

Oficina Universitat Empresa de la UdG
Website:
https://www.udg.edu/ca/udgocupacio