“Emprèn a la Brava” arranca amb més de 30 emprenedors

El passat dijous 23 de febrer, més de 30 emprenedors i emprenedores, van participar en la primera trobada informal al König de Girona Nord, organitzada per la Càtedra de Joves Emprenedors de la UdG “Emprèn a la Brava” i amb la col·laboració de PimecJove.

Estudiants de diferents disciplines de la UdG, exestudiants i emprenedors, en general, tant si ja havien fet el salt cap a l’emprenedoria com si només tenien una incipient idea d’un futur projecte de negoci, van conversar animadament durant més d’una hora i mitja sobre els principals errors a l’hora d’emprendre un negoci. Així es van tractar aspectes tant interessants com el Lean Start Up, les bombes de fum, la importància de trobar el nínxol de mercat, la necessitat d’avançar-se a les necessitats dels usuaris/clients, la valuosa informació del feedback amb els usuaris o la saturació del mercat, entre d’altres.

La propera trobada, prevista pel proper mes d’abril té previst tractar sobre la posada en funcionament d’un projecte de negoci tot fent pinzellades relacionades amb aspectes com ara la forma legal, l’estratègia de comunicació o el model de negoci.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.