Dolores Montes Abad, guanyadora del premi al millor treball de final de grau emprenedor de la UdG 2015-2016

En el marc del 6è Saló de l’Emprenedoria de la 55ª edició de la Fira de Girona, la Càtedra FPdGi de Joves Emprenedors de la Universitat de Girona va fer entrega del premi al millor treball de final de grau emprenedor de la UdG del curs 2015-2016 a l’alumna Dolores Montes Abad pel seu treball Anàlisi de la viabilitat econòmica i financera d’una explotació agrícola de poma ecològica a les comarques Gironines. En aquest mateix acte es varen atorgar dues mencions especials als treballs finalistes de Jordina Coll Torró, pel seu treball d’anàlisi de Desigualtat en Riquesa, i de Mercè Thomas Blanco pel seu estudi de Diagnosi d’Art i Flor, la bellesa de les flors.

La diversitat d’àmbits de procedència de sol·licituds presentades (el grau en psicologia, el grau en comptabilitat i finances, el grau en economia o grau en enginyeria agroalimentària) posen en valor el caràcter transversal d’aquesta convocatòria ja que fa un reconeixement al millor treball de final de grau emprenedor de tots els estudis de grau de la Universitat de Girona.

El jurat de la convocatòria, format per  experts en el món empresarial i en el camp de l’emprenedoria, va tenir en compte no només el treball presentat sinó la presentació oral de la proposta, que va permetre valorar la capacitat dels sol·licitants de convertir una idea en una innovació exitosa aprofitant les oportunitats que ofereixen els canvis en el mercat, les percepcions, les actituds o els nous coneixements.

El premi, valorat en 4.000€, consisteix en la subvenció íntegre del cost de la matrícula al Màster en Emprenedoria i Desenvolupament Empresarial que ofereix la Facultat de Ciències Empresarials de la UdG pel curs 2016-2017.

Des de la Càtedra FPdGi de Joves Emprenedors, esperem que aquesta iniciativa esdevingui un atractiu per als joves universitaris que finalitzen els seus estudis de grau i volen seguir formant-se en el món de l’emprenedoria i l’autoocupació.

 

cv3kstdwcaawfdt

cv3cibowyaeyiqg

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.