Curs de postgrau d’Habilitats Personals i Socials per a l’Empresa

La Fundació UdG: Innovació i Formació, conjuntament amb la Cambra de Comerç de Girona i la Càtedra Cambra de l’Empresa Familiar organitzen el curs de postgrau d’Habilitats Personals i Socials per a l’Empresa.

Aquest curs té per objectiu formar graduats universitaris en habilitats personals i socials per fer-los més fàcilment contractables, ensenyar-los com han de ser i actuar dins una empresa o organització. S’aconsegueix millorant el coneixement que tenen d’ells mateixos i de les relacions socials, ajudant-los a actuar amb més seguretat, amb domini de les emocions, amb motivació i aportant tècniques per mantenir relacions professionals constructives. També es treballaran habilitats específiques per a l’ocupabilitat (currículum, màrqueting personal…) i habilitats de comunicació i lideratge.

Aquest curs donarà una titulació de curs de postgrau que els ocupadors valoren en el currículum dels candidats (per a tots aquells candidats que disposin de títol universitari de grau obtingut abans de setembre de 2019) i és totalment subvencionat per a menors de 30 anys inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Per a més informació inscripcions, aquí.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.