Cross-border Doctorials 2019

El passat divendres 25 d’octubre la Càtedra de Joves Emprenedors, de la mà del professor Rudi de Castro, va participar, com a jurat, a les Jornades Doctorials Transfrontereres 2019, en el marc de la Universitat Europea UNIVERS.

En aquestes jornades, que es van desenvolupar a l’Hotel Torre Mirona de Navata entre els dies 21 i 25 d’octubre, hi van participar 36 estudiants de doctorat de diferents universitats de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània amb l’objectiu d’aprendre i desenvolupar habilitats professionals, laborals i socials per conduir les seves carreres professionals en empreses, centres de recerca o establint les seves pròpies start-ups.

De les sessions de treball i màsterclass que es van oferir, es van desenvolupar 6 propostes de projectes innovadors en el camp social i de les noves tecnologies. El jurat, format pel Dr. Nicolas Inguimbert (Université de Perpignan Via Domitia), la Sra. Belén Cobo (Business Angels Girona), el Dr. Rudi de Castro (Càtedra de Joves Emprenedors de la Universitat de Girona) i la Dra. Laura Vall-llosera (Universitat de Girona), va valorar i donar el feedback a cadascuna de les propostes presentades, reforçant-ne els elements positius i encoratjant als participants a millorar-les.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.