Comença Lean però… Think Big

El passat ​dijous 27 de maig va tenir lloc la segona trobada d’Emprèn a la Brava al Konig Girona Nord. En aquesta ocasió vam comptar amb la visita de Joan Bonmatí i Joan Esteva, de PROOU (www.proou.com) que ens van parlar dels diferents aspectes a tenir en compte quan iniciem un projecte de negoci.

Durant la sessió, i des de la seva experiència personal, els ponents i la trentena d’assistents va poder intercanviar opinions sobre les necessitats d’un emprenedor (formació, networking i mentoratge), la importància d’un disseny acurat del CANVAS i un bon pla de negoci o de la rellevància de tenir un bon assessorament extern. En la vessant personal, es va posar en valor la complementarietat en l’expertesa dels socis i la necessitat d’un bon pacte de socis tant bon punt s’inicia el projecte de negoci.
Amb les paraules de Joan Bonmatí, cal “..començar Lean però Think big” per monetitzar la idea de negoci i ser conscient que cal externalitzar allò en que no s’és expert, conservant el cor del negoci, per tal de ser més eficient i focalitzar els esforços en allò que ens genera un menor cost d’oportunitat.
Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.