“Captiva’ns”

Acte d’entrega del premi al Millor TFG Emprenedor de la UdG 2015-2016

La Càtedra FPdGi de Joves Emprenedors participa aquest any a la Fira de Mostres de Girona amb l’acte “Captiva’ns”, una activitat que pretén donar un reconeixement al Millor Treball de Fi de Grau Emprenedor de la UdG, pel curs 2015-2016 i que tindrà lloc el dia 28 d’octubre a les 16h al Palau Firal de Girona.

Per aquesta primera edició del premi al millor TFG Emprenedor de la UdG 2015-2016 comptem amb 5 finalistes de diversos estudis de Grau de la UdG: psicologia, comptabilitat i finances, economia o enginyeria agroalimentària.

Dins l’acte “Captiva’ns”, els 5 finalistes portaran a terme una defensa oral del seu projecte que haurà de posar en valor la temàtica emprenedora del projecte, la oportunitat i aportació de valor de la iniciativa, la viabilitat tècnica, econòmica i financera de la proposta, el grau d’innovació del projecte i el seu impacte social. I, alhora, hauran de demostrar la seva competència comunicativa, la seva capacitat de síntesi el seu domini de la temàtica presentada. En cadascuna de les presentacions el jurat, format per diferents experts en l’àmbit de l’emprenedoria Gironina, podrà formular preguntes als finalistes sobre diferents aspectes del seu treball.

Durant el procés de deliberació, podrem gaudir d’una conferència-diàleg moderada per la Sra. Alexandra Planella, responsable de la CP’AC a Girona. En aquesta conferència tindrem la oportunitat d’escoltar les experiències emprenedores de dos joves que participen al programa Youth Business Spain i els seus mentors.

Un cop finalitzada la conferència el jurat emetrà el seu veredicte i el guanyador o guanyadora rebrà un premi valorat en 4.000€ consistent en la matrícula al Màster en Emprenedoria i Desenvolupament Empresarial pel curs 2016-2017 que ofereix la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.

Share this Post!

About the Author : Càtedra Emprenedors Udg


Send a Comment

Your email address will not be published.