Cap de setmana emprenedor al Girona Weekend {Temps per emprendre}

GironaWeekend (versió extensa) from Càtedra FPdGi Joves Emprenedors on Vimeo.

El passat 4 i 5 de març la Càtedra Fundació Princesa de Girona de Joves Emprenedors (FPdGi Joves Emprenedors) va organitzar la segona edició del Girona Weekend. Les jornades, que es van portar a terme a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona, comptaren amb la participació de 25 emprenedores i emprenedors que, al llarg de dos dies intensos de treball, van desenvolupar 5 models de negoci. Guiats per un conjunt de mentors experts en camps com ara el màrqueting i la publicitat, les finances, la gerència, el dret, etc. i amb les ponències inspiradores de Georgina Regàs (cuinera i escriptora) i de Txell Costa (periodista i empresària en el sector de la comunicació i el màrqueting), els participants van adquirir coneixements avançats per desenvolupar al màxim un model de negoci.

El jurat, format per Dora Alsina (Àrea d’Ocupació, Empresa i Comerç de l’Ajuntament de Girona), Núria Carreras (Presidenta de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona – AEEG-) i Salvador Maneu (Director General Tècnic de la FPdGi), va atorgar el primer premi al projecte “Patapeo” de David Escuder, Màxim Grek, Marc Pradas i Javier Sebastián Domínguez; el segon guardó fou per la idea “Audiotracks” del grup format per Arnau Álvarez, Vilma Doris i Sergio Falla; i el tercer premi va recaure a “Surfing by wordling” de Joan Alemany, Juan Manuel Álvarez, Pol Bosch i Manel Montero.

Els guanyadors comptaran, a partir del mes d’abril, amb un seguit d’hores de mentoria i un espai de coworking durant 9 mesos que els ha de permetre fer que el seu projecte de negoci sigui una realitat.

Share this Post!

About the Author : emprenedors


Send a Comment

Your email address will not be published.